A Csepel Komplex Kft-t 1992-ben a Csepeli Erőmű Rt. és magánszemélyek alapították, az addig az Rt. keretében működő vegyesárukör forgalmazására. A vállalkozás ma is a volt Csepel Művek területén működik.

Mi, a vállalkozás tulajdonosai az eltelt  évek alatt az addig a CSM területén meglevő vevői kört országosra fejlesztettük. Mintegy 300 nagyobb visszatérő vevőt tartunk nyilván. Főbb referenciáink közé tartozik a Tesco Globál Áruházak Zrt, a Magyar Hipermarket Kft, a BKV Mozgólépcső Kft valamint a BRFK.

Ma a vállalkozás tulajdonosai  magyar magánszemélyek.

  • Ügyvezető: Kabódi Ferenc
  • Gazdasági vezető: Móré Andrásné

2008. december 31-én a

törzstőke: 84 mFt
saját tőke: 115 mFt
árbevétel: 321 mFt
munkavállalók száma: 12 fő
4 elkülönült ingatlana összesen: 6114 m2

Fő tevékenysége

Kereskedelem - TEAOR: 4642/2008

Kereskedelmi tevékenység

Kereskedelmi tevékenységünkben az egyéni védőeszköz kereskedelem a meghatározó. Ezen belül az OMMF kiadványaiban és engedélyezési rendszerében meghatározott 10 fő termékcsoporthoz (fejvédő-, arcvédő-, szemvédő-, légzőszerveket védő-, hallásszerveket védő-, egész testet védő-, kézvédő-, lábvédő-, egyéb biztonsági eszközök, védőruhák) tartozó egyedi termékek szerepelnek. Ebben a termékkörben elengedhetetlen feltétel, hogy az egyedi termék rendelkezzen rendeletekben meghatározott minősítő intézetek valamelyikének minősítésével (CE).

A biztonságtechnikai és az egyéb hasonló terméket igénylő vállalkozások részére úgynevezett formaruházatot tervezünk és készítünk, valamint forgalmazunk.

Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal azt nyújtjuk vevőinknek, amire megvásárolták azokat.

Az oldal tetejére